Menu Close
DSC_0046

RADIONICA ZA BUDUĆE ŠKOLARCE

Higia Logos centar već 15. godinu organiuje RADIONICE ZA PREDČITAČKE I PREDPISAČKE SPOSOBNOSTI u Beogradu, Podgorici i Kruševcu!

Škola u mnogome određuje životni put učenika. Zato želimo da Vam ponuđene informacije na ovom sajtu omoguće delimično sagledavanje celine obrazovno-vaspitne strukture i rada našeg centra. I ove godine organizujemo pored individualnog I grupni rad, kako sa darovitim i talentovanim budućim đacima, tako i sa onima kojima je to u ovom periodu poteškoća.

Grupni rad odvija se u trajanju od 60 min, subotom od 10h,11h,12h i radnim danima u periodu između 10h i 14 časova. U dogovorenom vremenskom terminu prema oformljenim grupama, vaše dete se može priključiti.

Prijave su u toku!

Beograd

Telefoni: 011 29 70 891 i  065 865 12 60

e-Mail: higialogos@gmail.com

Podgorica

Telefoni: +382 68 046 114 i +382 68 785 114

e-Mail: higialogospg@gmail.com

Naša misija i naš cilj je priprema budućih đaka na interesantan, kreativan i koristan način za početak školske godine i težinu novog razreda, bez školske tenzije. Povezivanje teorijskog znanja (koje je često pasivno) sa osmišljenim znanjem – kroz praktične radionice! Priprema bi se odvijala prema tačno utvrđenom planu i programu, čiji autor je Tanja Lukovac.

  1. Susret predškolaca sa novim načinom rada koji razvija kreativnost, živo učestvovanje, razvijanje i primenu stečenog znanja je neponovljivo i dugo pamćeno iskustvo:
  2. Razvijanje, pre svega, pravilnog govora, bogaćenje rečnika, slobodnog izražavanja, komunikacijskih veština, razvijamo i samopouzdanje kako bi se škola i obaveze koje dolaze sa njom lakše zavolele.
  3. Razvijanje matematičkih veština (kalkulatorne sposobnosti i kombinatorike).
  4. Oslobađanje budućih đaka straha od predmeta koji nose izvesnu težinu, ali često i nemogućnost da se na dobar i koristan način govorom iskažu.

Iza svih ovih ciljeva stoje logopedi i psiholozi izvanrednog renomea kako na profesionalnom planu svojih predmeta, tako i na pedagoškom umeću u komunikaciji sa učenicima.
Ukoliko ste zainteresovani da svog školarca odvojite od računara, mi smo pravo mesto za vas!
Vaše ukazano poverenje uvek je opravdavalo i potvrđivalo potrebu za nastavkom ovakvog načina našeg rada.

Direktor Logopedskog centra Tanja Lukovac, master def.-logoped