Radionica za buduće školarce

Higia Logos centar već 13.godinu organizuje RADIONICE ZA PRETČITAČKE I PRETPISAČKE SPOSOBNOSTI!

Škola u mnogome određuje životni put učenika. Zato želimo da Vam ponuđene informacije na ovom sajtu omoguće delimično sagledavanje celine obrazovno-vaspitne strukture i rada našeg centra. I ove godine organizujemo, pored individualnog, i  grupni  rad, kako sa darovitim i talentovanim budućim đacima, tako i sa onima kojima je to u ovom periodu poteškoća.

rad18 1

Grupni rad odvija se u u periodu od 01.02.2017 do 30.06.2017. godine u trajanju od 60 min, subotom od 10h,11h,12h i radnim danima u periodu između 10h i 14 časova. U dogovorenom vremenskom terminu prema oformljenim grupama, vaše dete se može priključiti.

Prijave su u toku!

Telefoni:  011 29 70 891     011 29 70 773     065 865 12 60

Naša misija i naš cilj je priprema budućih đaka na interesantan, kreativan i koristan način za početak školske godine i težinu novog razreda, bez školske tenzije.Povezivanje teorijskog znanja (koje je često pasivno) sa osmišljenim znanjem -  kroz praktične  radionice!Priprema bi se odvijala prema tačno utvrđenom  planu i programu, čiji autor je Tanja Lukovac.

rad18 2

Susret predškolaca sa novim načinom rada koji razvija kreativnost, živo učestvovanje, razvijanje i primenu stečenog znanja je neponovljivo i dugo pamćeno iskustvo: Razvijanje, pre svega, pravilnog govora, bogaćenje rečnika, slobodnog izražavanja, komunikacijskih veština. Razvijamo i samopouzdanje kako bi se škola i obaveze koje dolaze sa njom lakše zavolele. Razvijanje matematičkih veština (sposobnosti kalkulacije i kombinatorike). Oslobađanje budućih đaka straha od predmeta koji nose izvesnu težinu, ali često i nemogućnosti da se na dobar i koristan način govorom iskažu. 

Iza svih ovih ciljeva stoje logopedi i psiholozi izvanrednog renomea kako na profesionalnom planu svojih predmeta, tako i na pedagoškom umeću u komunikaciji sa učenicima.Ukoliko ste zainteresovani da svog školarca odvojite od računara,  mi smo pravo mesto za vas!Vaše ukazano poverenje uvek je opravdavalo i potvrđivalo potrebu za ovakvim načinom našeg rada.   

Direktor Logopedskog centraTanja Lukovac, master def.-logoped

Pratite nas na FB!

Kontakt info

Mirijevski bulevar 17b. Karaburma

011 40 74 512

011 29 70 891

065 865 12 60

 higialogos@gmail.com

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom važećeg zakona o autorskom i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa sajta bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili internet medij), obavezno je obezbediti prethodno pisano odobrenje Logopedskog centra Higia logos. Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava centra i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora. Pojedine informacije sa sajta moguće je prenositi pod uslovom da su vidno navedene, u adekvatnom obliku, da je “informacija preuzeta sa sajta http://logoped.org.rs i obavezom poštovanja zakona o autorskom i srodnim pravima.