Radionica za buduće školarce

Higia Logos centar već 13.godinu organizuje RADIONICE ZA PRETČITAČKE I PRETPISAČKE SPOSOBNOSTI!

Opširnije...

Tribina Doba bepstva

Nova tribina profesora Bojanina - Doba bepstva!

Poštovani roditelji, vi koji ćete to uskoro postati, kao i svi vi koji želite da čujete nešto više na temu "Doba bepstva od rođenja do treće godine" prof. Bojanina, imaćete priliku za to 29. septembra u 20h. U organizaciji udruženja "Porodično gnezdo" i logopedskog centra "Higia logos", biće održana nova tribina u DKC Majdan.

Cena je 400 dinara, a prijave na mejl - higialogos@gmail.com Dobrodošli!

trr

Kako obavljamo pregled?

Zaključili ste, ili su vam sugerisali da je vašem detetu potreban logopedski pregled. Šta dalje? Odakle krenuti? Kako se pripremiti? Evo odgovora na neka od čestih pitanja.

Opširnije...

Tribina o prenatalnom razvoju

Tribina na kojoj je prof. dr Svetomir Bojanin govorio o Prenatalnom razvoju, protekla je uspešno.

Opširnije...

Podgorica 2017

Dragi naši,

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će logopedski centar Higia logos od 1. jula biti u Podgorici. Bićemo smešteni u užem centru grada. Preglede ćete moći da zakažete već od 1. juna na broj telefona +382 68 785114 ili na e-mail tanjalukovac@gmail.com.

Opširnije...

Logo-Majdaonica

Svakog prvog četvrtka u mesecu u DKC Majdan održava se Logo-Majdaonica! Program se odvija u grupi od 6-8 dece sa roditeljima u period od 17:00 do 17:45
Uzrast dece: od 6 do 30 meseci. U grupi sa roditeljima i njihovim mališanima, uz stručno vođenje i podršku Tanje Lukovac, logopeda-mastera, uz stručne savete i odgovore na Vaša pitanja, naučićemo kako da pravilno stimulišemo psihomotorni razvoj deteta, kroz igru, bez straha, sa mnogo ideja i raznih vežbica. Opširnije...

Neurofeedback tretmani

Od sada u vašem logopedskom centru Higia Logos možete imati i neurofeedback tretmane

mozakvezba

Opširnije...

"Progovorilica u knjižarama Delfi"

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da od sad možete kupiti priručnik "Progovorilica" i u knjižarama "Delfi". 

delfi

Pratite nas na FB!

Kontakt info

Mirijevski bulevar 17b. Karaburma

011 40 74 512

011 29 70 891

065 865 12 60

 higialogos@gmail.com

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom važećeg zakona o autorskom i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa sajta bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili internet medij), obavezno je obezbediti prethodno pisano odobrenje Logopedskog centra Higia logos. Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava centra i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora. Pojedine informacije sa sajta moguće je prenositi pod uslovom da su vidno navedene, u adekvatnom obliku, da je “informacija preuzeta sa sajta http://logoped.org.rs i obavezom poštovanja zakona o autorskom i srodnim pravima.