Radionica za školarce

Higia Logos centar organiuje RAD BEZ ŠKOLSKE TENZIJE

I ove godine organizujemo grupni i individualni rad, kako sa darovitim i talentovanim đacima, tako i sa onima kojima je to u ovom periodu poteškoća. Nastava u vidu grupe ili individualnog rada odvija se u u periodu od 01.07.2016 do 01.09.2016. godine u trajanju od 90min, između 8 i 20 časova, u dogovorenom vremenskom terminu prema oformljenim grupama. Iako krećemo 01. jula, vaše dete se može priključiti u bilo kom trenutku, kada vama to odgovara.

sklrad

Naša misija je priprema učenika na interesantan, kreativan i koristan način za početak školske godine i težinu novog razreda, onda kada je u toku period bez školske tenzije (a to je raspust) i u proređenim terminima od 2/3 puta sedmično.

Ciljevi organizovanja ovakvog vida rada jeste priprema učenika za novu školsku godinu i novi razred, ili dodatni rad koji nije uključen u okviru nastave školskog programa za darovite đake:

  • Priprema bi se odvijala kako na utvrđivanju bitnih sadržaja prethodnog razreda, tako i na opštem upoznavanju sa osnovnim sadržajima u narednoj školskoj godini.
  • Susret učenika sa novim načinom rada koji razvija kreativnost, živo učestvovanje, povezivanje srodnih predmeta, razvijanje i primenu stečenog znanja je neponovljivo i dugo pamćeno iskustvo.
  • Razvijanje matematičkih veština (kalkulatorne sposobnosti i kombinatorike).
  • Razvijanje, pre svega, pravopisne i leksičke kulture kroz samostalan, ali rukovođen rad na pisanju eseja, vesti, izveštaja, sastava na različite teme.
  • Povezivanje teorijskog znanja (koje je često pasivno) sa osmišljenim – praktičnim radionicama.
  • Oslobađanje učenika od straha prema predmetima koji nose težinu, ali često i nemogućnost da se na dobar i koristan način savladaju veliko je umeće.

Iza svih ovih ciljeva stoje nastavnici izvanrednog renomea kako na profesionalnom planu svojih predmeta, tako i na pedagoškom umeću u komunikaciji sa učenicima.

Škola u mnogome određuje životni put učenika. Zato želimo da Vam ponuđene informacije na ovom sajtu omoguće delimično sagledavanje celine obrazovno-vaspitne strukture i rada našeg centra.

Vaše ukazano poverenje uvek je opravdavalo i potvrđivalo potrebu za ovakvim načinom našeg rada.  

Ukoliko ste zainteresovani da svog školarca odvojite od računara, i da mu omogućite da tokom raspusta kvalitetno i pametno provodi vreme u društvu vršnjaka, javite nam se!

Telefoni:

  • 011 29 70 891
  • 011 29 70 773
  • 065 865 12 60 

Email.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas na FB!

Kontakt info

Mirijevski bulevar 17b. Karaburma

011 29 70 891

011 40 74 512

065 865 12 60

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Brzi kontakt:

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom važećeg zakona o autorskom i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa sajta bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili internet medij), obavezno je obezbediti prethodno pisano odobrenje Logopedskog centra Higia logos. Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava centra i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora. Pojedine informacije sa sajta moguće je prenositi pod uslovom da su vidno navedene, u adekvatnom obliku, da je “informacija preuzeta sa sajta http://logoped.org.rs i obavezom poštovanja zakona o autorskom i srodnim pravima.